Het brand agency Mad about you mag tien kaarsjes uitblazen. Wat begon als een avontuurlijke samenwerking tussen drie ex-collega’s die elkaar hadden leren kennen bij Duval Guillaume, is een decennium later uitgegroeid tot een stevig portfolio aan branding, employer branding, BTB en corporate communicatietrajecten. Alles begon tien jaar geleden met de rebranding van KPN Group Belgium naar BASE Company en een nieuwe merkpositionering voor Haribo Benelux 

“Onze tagline “we deliver pride” komt van een van onze allereerste projecten, waar bij de CEO als feedback op onze eindpresentatie zei dat hij opnieuw trots was op zijn bedrijf. Die opmerking heeft een diepe indruk nagelaten op ons en is de achterliggende gedachte van al onze projecten geworden,” zegt Evert-Jan De Kort, die Mad about you oprichtte samen met Marieke Bueters en Isabelle Leleux 

Door de jaren heen ontwikkelde het agentschap de brand identity van bedrijven als Spring/PostNLFlowtrack en Federgon en werkte het de company purpose uit van TelenetDegroof Petercam en Essent België. Daarnaast stond Mad about you in voor (internationale) employer branding projecten voor onder andere SD WorxNapoleon Games en Cheops Technology. In het afgelopen jaar begeleidde het agency zowel de rebrandingcampagne als de ontwikkeling van het employerbrand voor Heidelberg Materials en leidde het een merkstrategisch traject voor Wolters Kluwer in goede banen.  

“Of het nu gaat om company purpose, brand identity, employer branding, leadership principles of company values, we beginnen een samenwerking altijd met goed te luisteren zodat we de klant door en door kunnen leren kennen. De rode draad in ons werk is om telkens weer de kern en de ziel van bedrijven bloot te leggen en van daaruit te communiceren,” zegt Isabelle Leleux.

Het team laat zich niet in één bepaald hokje duwen, maar combineert drie complementaire expertises (strategie, copy en design) die er samen voor zorgen dat bedrijven hun ware identiteit vinden en tot leven kunnen brengen bij hun verschillende doelgroepen.