Greensea is een internationaal shippingbedrijf dat gespecialiseerd is in overzees transport van gekoelde goederen. Het team van Greensea vroeg mad about you om hun merkidentiteit onder de loep te nemen en waar mogelijk te verbeteren. Hun huidige tagline ‘moving fish forward’ bracht niet meer de juiste boodschap over en visueel werd het logo vaak verkeerd gelezen.

Greensea vervoert ladingen rechtstreeks van punt A naar punt B, waar ook ter wereld, en biedt zijn klanten zo een concurrentievoordeel met een langere houdbaarheid van de producten. Het zijn stoere mannen bij Greensea, die maandenlang op zee doorbrengen om vis van de vissersboten over te laden en die vervolgens veilig naar afzetgebieden in bijvoorbeeld Afrika te brengen.

Na een indrukwekkende rondleiding op hun koelschepen en een geanimeerde workshop, werden de fundamenten van het merk neergezet. Dit alles resulteerde in een duidelijk merkverhaal, een nieuwe tagline ‘Carefree Shipping’ en een bijpassende visuele identiteit. Het nieuwe logo, kleurenpalet en grafische elementen stralen kracht, flexibiliteit en degelijkheid uit. Door de integratie van de tagline in het logo begrijpt het publiek bovendien meteen wat Greensea doet.

Mad about you zorgde voor de volledige implementatie van de nieuwe identiteit en ontwikkelde de nieuwe website van Greensea als visitekaartje voor al hun stakeholders.