Het brand agency mad about you heeft voor Heidelberg Materials de rebrandingcampagne ontwikkeld binnen de Benelux. Nadat het bedrijf recent een nieuwe purpose uitrolde, volgde nu ook een verregaande rebranding van HeidelbergCement naar Heidelberg Materials. Daarbij evolueert de internationale groep naar een vereenvoudigde, monobrand structuur, waardoor bekende namen als Interbeton maar ook CBRSagrexMebin en Enci vanaf nu alle als Heidelberg Materials zullen verder gaan. 

Om medewerkers en klanten mee te nemen in die belangrijke transformatie, werkte Mad about you voor de rebranding een communicatiecampagne uit onder de noemer: “New face, same material.” Daarvoor werd gewerkt met (geanimeerde) illustraties van onder meer CBR vrachtwagens die in een nieuw kleedje worden gestoken. De campagnes werden hoofdzakelijk uitgerold via social media en de vakpers in België en Nederland.  

Het moment werd ook aangegrepen om van start te gaan met een nieuw employerbrand. Daarvoor werden heel wat diverse medewerker in de verf gezet, in een aanpak die verder bouwt op de purpose en de grootse ambitie van Heidelberg Materials om de voortrekker te zijn in de sector op weg naar koolstofneutraliteit. De achterliggende boodschap is dat iedereen een essentiële rol speelt om de ambities van het bedrijf mee te helpen waarmaken. 

Eerder werkte Mad about you ook op de nieuwe purpose campagne in de Benelux van het internationale bedrijf.